Αγαπητοί Συνεργάτες,

Στο link που ακολουθεί: https://bit.ly/33K3Qbc περιγράφεται η επόμενη μέρα στο αυτοκίνητο.

Εμείς στην Brokers Union έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην νέα πραγματικότητα που έρχεται στον Κλάδο Οχημάτων και παροτρύνουμε συνεχώς του συνεργάτες μας , που διαθέτουν είτε υψηλά χαρτοφυλάκια στον Κλάδο Οχημάτων,  είτε χαρτοφυλάκια μόνο στον Κλάδο Οχημάτων, να προχωρήσουν σε cross selling στο υφιστάμενο πελατολόγιο τους προωθώντας τους προϊόντα και από τους Λοιπούς Κλάδους ασφάλισης.

Εμείς στην Brokers Union έχουμε προετοιμαστεί ώστε να σας παρέχουμε όποια υποστήριξη χρειάζεστε , σε εκπαίδευση και πληροφόρηση στα προϊόντα των Λοιπών Κλάδων ασφάλισης.

Σας καλούμε λοιπόν να είστε έτοιμοι για τις αλλαγές. Βρισκόμαστε Πάντα Δίπλα Σας, παρέχοντας σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την δυνατότητα εξασφάλισης και ανάπτυξης του εισοδήματος σας στο διηνεκές.

Η Διεύθυνση Πωλήσεων και η ομάδα της , όπως και όλοι άνθρωποί μας από όλους τους Κλάδους της Brokers Union, θα βρίσκονται στη διάθεσή σας, ώστε σε συνεργασία μαζί σας να προετοιμάσουν και να στηρίξουν την ανάπτυξή σας στους υπόλοιπους Κλάδους.

“Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”