Ομαδικό Συνεργατών

Αθήνα, 23 Μαΐου 2018 – Η BROKERS UNION, έχοντας ως υψηλή προτεραιότητα τη διασφάλιση των συνεργατών της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και πιστοποιώντας το σύγχρονο εταιρικό της προφίλ, προχώρησε,  σε συνεργασία με την  ασφαλιστική εταιρία  MET LIFE,  στη δημιουργία ενός νέου Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Νοσοκομειακής Περίθαλψης για τους Συνεργάτες της και τα μέλη των οικογενειών τους.
Το ομαδικό ασφαλιστήριο πρόγραμμα, αποτελεί ακόμα μια σημαντική επιβράβευση της BROKERS UNION προς τους διακριθέντες Συνεργάτες της.
Η Διοίκηση της BROKERS UNION Α.Ε. με το παρόν δηλώνει ότι υπόσχεται άμεσα την δημιουργία ακόμη περισσότερων σύγχρονων παροχών προς τους Συνεργάτες της!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
⦁ Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
⦁ Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
⦁ Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
⦁ Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
⦁ Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
⦁ Αυτοκίνητο
⦁ Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)
⦁ Πυρός Επιχειρήσεων
⦁ Αστική Ευθύνη
⦁ Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων
⦁ Μεταφορές
⦁ Πλοία & Σκάφη
⦁ Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας
⦁ Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
⦁ Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης
⦁ Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία
⦁ Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών
⦁ Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων