BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.: Η «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ BROKERS UNION

Ηράκλειο 15 Νοεμβρίου 2017

Η Brokers Union παρουσίασε την επόμενη μέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο GALAXY HOTEL στο Ηράκλειο Κρήτης στις 13 Νοεμβρίου 2017.

Ο Πρόεδρος της Brokers Union κύριος Νικόλαος Βελλιάδης ανέλυσε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν, κυρίως στο λειτουργικό κόστος κάθε μεσιτικής εταιρείας, από την εφαρμογή των IDD και GDPR και τόνισε ότι η BROKERS UNION, με στόχο «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», διαθέτει τις λύσεις, τις υποδομές και τα εργαλεία για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να διαβούν το κατώφλι της νέας εποχής με ασφάλεια.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κύριος Νίκος Κεχαγιάογλου, κατέγραψε την σημερινή πραγματικότητα και ανέδειξε τις στρατηγικές πωλήσεων, το όραμα και τις προτάσεις της BROKERS UNION για την μετάβαση από την εποχή της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας,  σε ένα στέρεο και ασφαλές περιβάλλον επαγγελματικής καθιέρωσης.
Η Υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων κυρία Αγάπη Παττακού παρουσίασε τα αποκλειστικά ασφαλιστικά προγράμματα  που έχει σχεδιάσει η  εταιρεία για το δίκτυο της, τον διαγωνισμό πωλήσεων,  καθώς και τις προτάσεις που θα αναπτύξει η εταιρεία για την προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της BROKERS UNION.
Τέλος ο κύριος Παναγιώτης Λελεδάκης CEO της IFAAAcademy μίλησε για την Επανάσταση στη Διαχείριση Κινδύνων και την Ανάλυση Ασφαλιστικών
Αναγκών.

Ακολούθησε συζήτηση.

Φωτογραφίες

BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
⦁ Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
⦁ Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
⦁ Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
⦁ Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
⦁ Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
⦁ Αυτοκίνητο
⦁ Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)
⦁ Πυρός Επιχειρήσεων
⦁ Αστική Ευθύνη
⦁ Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων
⦁ Μεταφορές
⦁ Πλοία & Σκάφη
⦁ Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας
⦁ Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
⦁ Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης
⦁ Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία
⦁ Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών
⦁ Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων