Παροχές Συνεργασίας BROKERS UNION με Blue Aigaion Insurance Solutions

Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες,

Αξιοποιώντας την ευκαιρία της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μας, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που η εταιρεία μας Blue Aigaion Insurance Solutions δύναται να σας προσφέρει και τα οποία προωθεί αποκλειστικά στην Ελλάδα η μεσιτική εταιρεία BROKERS UNION A.E.
Η Blue Aigaion έχει αναπτύξει συνεργασίες με πολλά Συμφωνητικά Αναδοχής Κινδύνων (binders ή lineslips), όλα υποστηριζόμενα από Συνδικάτα των Lloyd’s και Α-rated Ασφαλιστικούς Οργανισμούς του Λονδίνου.
Είμαστε πλέον σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα σε ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές υπηρεσίες για πληθώρα ασφαλιστικών κινδύνων με προϊόντα όπως :
• Γενική Επαγγελματική Αστική Ευθύνη (Commercial General Liability) προστατεύει τις επιχειρήσεις από τις αξιώσεις για σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες που προκύπτουν από Εγκαταστάσεις και Λειτουργίες τους, Προϊόντα, Εργολαβικές Υπηρεσίες και νομικές ευθύνες μετά την ολοκλήρωση αυτών.
• Αστική Ευθύνη Εργοδότη (Employer’s liability) προστατεύει τους εργοδότες από οικονομικές απώλειες απορρέουσες από τραυματισμό εργαζόμενου που σχετίζεται με την εργασία του ή εάν προκύψει ασθένεια η οποία, νομικά, δεν θεωρείται εργατικό ατύχημα.
• Προσωπικό Ατύχημα/Ασθένεια, (Personal Accident/Illness), κάλυψη την οποία προσφέρουμε ήδη και θα συνεχίσουμε να προφέρουμε με βελτιωμένους όρους, κατόπιν των διαπραγματεύσεων μας με τους συνεργαζόμενους Ασφαλιστές.
• Αστική Ευθύνη Διευθυντών & Στελεχών (Directors & Officers Legal Liability) προσφέρει κάλυψη αστικής ευθύνης για τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας έναντι των απαιτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν από τις αποφάσεις και τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης / Λάθη & Παραλείψεις (Professional Indemnity Insurance (Miscellaneous Classes) / Errors & Omissions) καλύπτει τις επιχειρήσεις ή τα άτομα που παρέχουν συμβουλευτικές ή άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες στους πελάτες. Περιλαμβάνει επίσης τις αξιώσεις αποζημίωσης όταν ο πελάτης της επιχείρησης υποβάλλει αγωγή εναντίον της για ενδεχόμενο λάθος ή παράλειψη.
• Ασφάλιση Ιατρικής Αμέλειας (Medical Malpractice) παρέχει κάλυψη σε γιατρούς και άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα για την ευθύνη που προκύπτει από αμφισβητούμενες υπηρεσίες που έχουν ως αποτέλεσμα τραυματισμό ή θάνατο ασθενούς. Αυτή η ασφαλιστική κάλυψη προστατεύει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης από τους ασθενείς που υποβάλλουν αγωγή εναντίον τους με το επιχείρημα ότι βλάπτονται από την αμέλεια του ιατρού ή από σκοπίμως βλαπτικές αποφάσεις σχετικά με την θεραπεία τους.
• Ασφάλιση Διαδικτυακών Κινδύνων (Cyber Risks Insurance), η κάλυψη αυτή έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει και να προστατεύει τις επιχειρήσεις σε περίπτωση που υποστούν παραβίαση δεδομένων ή τα ηλεκτρονικά συστήματα της επιχείρησης γίνουν αντικείμενο επίθεσης από κακόβουλο χάκερ. Παρέχονται ολοκληρωμένη κάλυψη, κατανοητοί όροι ασφάλισης, προστασία της φήμης και συνεργασία με αξιόπιστο συνεργάτη σε περίπτωση ζημίας. Τα Lloyds εκτιμούν ότι τα επόμενα χρόνια η Ασφάλιση Διαδικτυακών Κινδύνων (Cyber Risks Insurance), θα δημιουργήσουν παραγωγή ασφαλίστρων άνω των 52 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγαλύτερη από την αντασφάλιση καταστροφών.
• Αεροσκάφη (Aviation Insurance) πακέτα ασφάλισης για μικρά αεροσκάφη για Hull, Αστική Ευθύνη και Πολεμικούς κινδύνους.
• Θαλάσσιοι Κίνδυνοι (Marine Risks), προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις για Πλοία και Σκάφη Αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των Αστικών Ευθυνών τους σύμφωνα με την εγχώρια και διεθνή νομοθεσία, εξειδικευμένες καλύψεις Πολεμικών Κινδύνων, ασφαλίσεις για μαρίνες και λιμάνια (κάλυψη περιουσίας ή / και αστικής ευθύνης), ασφαλίσεις Πληρωμάτων, Ευθύνες Επισκευαστών κ.λ.π.

Blue Aigaion Insurance Solutions – Ποιοι είμαστε:

  • Ηγετική θέση, επί 4 δεκαετίες, σε ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές υπηρεσίες
  • Περισσότερα από 50 ειδικευμένα στελέχη σε Ελλάδα (Αθήνα και περιφερειακά γραφεία) και Αγγλία (Λονδίνο)
  • Μακροχρόνια σχέση με κορυφαίους (αντ)ασφαλιστές της Ευρώπης
  • Σωρευτική ασφαλιστική εμπειρία άνω των 400 ετών
  • Εξειδικευμένη διαχείριση και διαπραγμάτευση ζημιών (διακανονισμένες ζημίες ύψους 135 εκ. ευρώ από την ίδρυσή της εταιρείας)

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας μέχρι σήμερα και ευελπιστούμε σε ενίσχυση των εργασιακών μας σχέσεων στο εγγύς μέλλον.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Για την Διεύθυνση Πωλήσεων,

Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Φώτιος Π. Καλαμπαλίκης

Συνδεθείτε µε την σελίδα µας στο Facebook https://www.facebook.com/BUThessaloniki/ πατώντας «Μου αρέσει» προκειµένου να ενηµερώνεστε για όλα τα νεότερα θέµατα που αναρτούµε.