ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Γλυφάδα, 31 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα, διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ειδική εκπαιδευτική ημερίδα για την ανάπτυξη των ομαδικών προγραμμάτων ασφάλισης περιουσίας και Cyber Insurance, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ).
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο κύριος Μανώλης Σφακιανάκης πρώην διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με το επιτελείο του, οι οποίοι ανέλυσαν σε βάθος τις εξαιρετικά σημαντικές έως καταστροφικές επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν από τους κυβερνοεγκληματίες στις ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη. Ανέλυσαν διεξοδικά το πρόγραμμα ασφάλισης και απάντησαν σε πλήθος ερωτημάτων που τέθηκαν.
Στην συνέχεια υπήρξε πλήρης επεξήγηση των υπολοίπων παραμέτρων της συνεργασίας με την ΠΟΞ από τον κύριο Νίκο Κεχαγιάογλου ο οποίος έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη και τον συντονισμό της συνεργασίας αυτής σε όλη την Ελλάδα. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν οι ομάδες εργασίας από όλους τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες της Brokers Union ανά νομό, προκειμένου να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η υψηλής προστιθέμενης αξίας συνεργασία. Την ημερίδα παρακολούθησαν ηλεκτρονικά συνεργάτες της εταιρείας από όλη την χώρα.