Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ IFA ACADEMY-BROKERS UNION

Αθήνα 31 Ιανουαρίου 2018 – Με την  συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/01/2018 στα κεντρικά της γραφεία της εταιρείας, οι συνεργάτες της BROKERS UNION, ενημερώθηκαν από τον κύριο Λελεδάκη για τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται για την καριέρα των  ασφαλιστικών συμβούλων  που οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον, εφόσον υιοθετηθούν νέοι τρόποι προσέγγισης, κατανόησης, πληροφόρησης και  διαρκούς διασύνδεσης με πελάτες μεγάλων εισοδημάτων.

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα με στόχο την δημιουργία μιας συμπαγούς ομάδας επαγγελματιών υψηλού επιπέδου, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην ασφαλιστική αγορά και θα υπηρετήσει κοινές αξίες και οράματα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου στους ασφαλισμένους πολίτες.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
⦁ Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
⦁ Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
⦁ Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
⦁ Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
⦁ Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
⦁ Αυτοκίνητο
⦁ Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)
⦁ Πυρός Επιχειρήσεων
⦁ Αστική Ευθύνη
⦁ Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων
⦁ Μεταφορές
⦁ Πλοία & Σκάφη
⦁ Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας
⦁ Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
⦁ Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης
⦁ Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία
⦁ Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών
⦁ Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων