BROKERS UNION: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Γλυφάδα, 28 Ιανουαρίου 2020

Η εταιρεία BROKERS UNION AE, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την εξέλιξη, την δυναμική της ανάπτυξη στην Ασφαλιστική αγορά και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του οργανογράμματος της εταιρείας, επιβραβεύοντας την αφοσίωση, την γνώση και την εμπειρία των Στελεχών της.
Για τον λόγο αυτό, από 01/01/2020:
  • Ο κύριος Φώτης Καλαμπαλίκης, ανέλαβε και τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή της BROKERS UNION. Ο κύριος Καλαμπαλίκης αποτελεί ένα σημαντικό Στέλεχος για την BROKERS UNION, καθώς με τις γνώσεις του και την αφοσίωση του όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλλει στο κοινό όραμα της εταιρείας.
  • Ο κύριος Νίκος Κεχαγιάογλου, ανέλαβε τα καθήκοντα του Συμβούλου Διοίκησης και Στρατηγικής Ανάπτυξης της εταιρείας. Η άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον κύριο Κεχαγιάογλου, επισφραγίζεται δυναμικά, με σκοπό την συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας.
  • Στην θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της BROKERS UNION, τοποθετείται ο κύριος Γιώργος Καραγιαννάκης. Ο κύριος Καραγιαννάκης, με πολυετή εμπειρία στην Ασφαλιστική αγορά, από το ξεκίνημα της συνεργασίας του με την BROKERS UNION, έδειξε άριστη γνώση στα καθήκοντα του και πλήρη αφοσίωση στο όραμα της εταιρείας.
Η Διοίκηση της BROKERS UNION εύχεται και στα τρία Στελέχη Καλή Επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα!
Το οργανόγραμμα της εταιρείας, έχει αναρτηθεί στο site της: www.brokersunion.gr