ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ BROKERS UNION – ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 15-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Γλυφάδα, 20 Νοεμβρίου 2019

Η εταιρεία BROKERS UNION ΑΕ, πιστή στην δέσμευση της, στην στήριξη του Δικτύου Συνεργατών της και στην επιβράβευση τους για τα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα που επιτύχανε, πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στην πόλη των Καλαβρύτων.
Στο ταξίδι αυτό, συμμετείχαν 40 συνεργάτες καθώς και Στελέχη της εταιρείας, ο Πρόεδρος της BROKERS UNION, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Φώτης Καλαμπαλίκης.
Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό και μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, οι συνεργάτες ξεναγήθηκαν στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της περιοχής, πραγματοποιώντας μια πολύ ευχάριστη διαμονή.
Σε συνάντηση των συνεργατών που πραγματοποιήθηκε στο Filoxenia Hotel & Spa το βράδυ του Σαββάτου πριν το δείπνο, παρουσιάστηκαν τα σπουδαία παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου για το τρέχον έτος. Στη συνέχεια έγινε αναφορά στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και στους στόχους που θα τεθούν κατά το 2020 οι οποίοι για μια ακόμη χρονιά είναι πολύ υψηλοί.
Τέλος τα Στελέχη της εταιρείας, έδωσαν την υπόσχεση τους, ότι τα ταξίδια με το Δίκτυο των συνεργατών θα συνεχιστούν και την νέα χρονιά με νέους προορισμούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε μία πόλη του εξωτερικού, ως επιβράβευση στην επίτευξη των στόχων τους.