Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2018 – Με πολύ αυξημένη παραγωγή, η οποία πλησίασε τα 22 εκ€ μικτά ασφάλιστρα, έκλεισε το έτος 2017 η Brokers Union, αυξάνοντας σημαντικά το ποσοστό σύνθεσης του χαρτοφυλακίου της στους κλάδους εκτός αυτοκινήτου.
Όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει, η αξιοσημείωτη αυτή ανάπτυξη οφείλεται τόσο στην υφιστάμενη τεχνογνωσία της, στις υποδομές της και στο προσωπικό της, όσο και στην στρατηγική της επιλογή να επενδύσει σε στελέχη με σημαντική πείρα και τεχνογνωσία στους κλάδους οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά.
Η Διοίκηση της BROKERS UNION επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της που την στηρίζει και την καθιερώνει ως μια από τις μεγαλύτερες μεσιτικές εταιρείες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Εξυπηρετώντας αυτό το σκοπό, σχεδίασε και προσφέρει ειδικό ομαδικό συμβόλαιο Υγείας για το προσωπικό της και τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και για τους αποκλειστικούς εσωτερικούς συνεργάτες της.
Η εταιρεία, πολύ άμεσα, δημιουργεί για το προσωπικό της ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο η ίδια θα συνεισφέρει ένα ποσοστό των μηνιαίων αποδοχών κάθε υπαλλήλου.
Ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2018 προοιωνίζεται υψηλός καθώς λόγω της εφαρμογής των επικείμενων οδηγιών GDPR (General Data Protection Regulation) καθώς και του IDD (Insurance Distribution Directive), πολλοί διαμεσολαβητές θα επιλέξουν την BROKERS UNION ως μια αδιαμφισβήτητη εστία υψηλού επαγγελματισμού και φερεγγυότητας.
Η εταιρεία αναπτύσσει δικά της προγράμματα κλάδων Ζωής και Γενικών τα οποία είτε υποστηρίζονται από πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα είτε από τα Lloyds του Λονδίνου.
Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα Πυρός Κατοικιών και Επιχειρήσεων, Αστικής Ευθύνης λογιστών, Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ανεξαρτήτως ηλικιακής κατηγορίας κλπ με εξαιρετικούς όρους και πολύ χαμηλά ασφάλιστρα.
Για το 2018 η BROKERS UNION θα δημιουργήσει πολλά καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικής συνεργασίας με τα Lloyds Λονδίνου όπως το αναμενόμενο σύντομα Cyber Risks Insurance και προϊόντα Αστικής Ευθύνης με πολύ υψηλά κεφάλαια κάλυψης, ενώ προετοιμάζονται αντίστοιχα σημαντικά προϊόντα στον κλάδο Ζωής τα οποία θα δημιουργήσουν μια νέα δυναμική στην ασφαλιστική αγορά.
Η ανάπτυξη και η κερδοφορία θα συνεχισθούν για την BROKERS UNION και τους συνεργάτες της για τα επόμενα χρόνια με σταθερά και σίγουρα βήματα.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη σε όλους τους Συνεργάτες μας!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
⦁ Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
⦁ Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
⦁ Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
⦁ Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
⦁ Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
⦁ Αυτοκίνητο
⦁ Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)
⦁ Πυρός Επιχειρήσεων
⦁ Αστική Ευθύνη
⦁ Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων
⦁ Μεταφορές
⦁ Πλοία & Σκάφη
⦁ Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας
⦁ Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
⦁ Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης
⦁ Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία
⦁ Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών
⦁ Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων