Στρατηγική Συνεργασία BROKERS UNION-EUROLIFE ERB

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 – Η Brokers Union επισφραγίζει συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την Eurolife ERB, η οποία διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση για το Δίκτυο Συνεργατών και το Διοικητικό Προσωπικό της Brokers Union, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Κεντρικού κτιρίου, Πανεπιστημίου & Κοραή στην Αθήνα.
Τη διοργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κύριος Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της Eurolife ERB, ο οποίος αναφερόμενος στο κοινό όφελος στο οποίο προσβλέπουν και οι δυο εταιρίες με την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους, μίλησε για το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των συνεργατών της Brokers Union σε όλη την ελληνική επικράτεια και παράλληλα για τα προϊόντα του κλάδου Ζωής και Υγείας που διαθέτει στην αγορά η Eurolife ERB και αποτελούν την αιχμή του δόρατος αυτής της συνεργασίας.

Ο κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος της Brokers Union, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε, με μεστό και ουσιαστικό λόγο, σε όλες τις ενέργειες στις όποιες έχει προχωρήσει η Brokers Union για να μετατρέψει τις δύσκολες συνθήκες, τις απειλές και τα νέα δεδομένα της αγοράς σε «χρυσές ευκαιρίες» για τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία με την Eurolife ERB, προσδοκώντας στην αξιοποίηση των ευκαιριών που παρέχει με τα προϊόντα του Κλάδου Ζωής και Υγείας, την αναπτυξιακή της πορεία, την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που εμπνέει στην αγορά.

Σε συνέχεια, ο κύριος Βλάσσης Γάδ, από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, ανέλυσε τα συνταξιοδοτικά και νοσοκομειακά προγράμματα της εταιρίας.

Η συνάντηση έκλεισε με τον κύριο Ευάγγελο Σεβδαλή, Διευθυντή Κλάδου Ζωής & Υγείας της Brokers Union, ο οποίος ανακοίνωσε Διαγωνισμό Πωλήσεων, το πρώτο κίνητρο για το Δίκτυο πωλήσεων που θα στηρίξει την εμπορική συνεργασία Brokers Union- Eurolife, με έπαθλο ταξίδι στην Ευρώπη.


BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

⦁ Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.
⦁ Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ
⦁ Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.
⦁ Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.
⦁ Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.