Brokers Union: Έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο ΙΑΣΩ

Η Brokers Union, μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Όμιλο ΙΑΣΩ με στόχο οι πελάτες του Δικτύου συνεργατών της Brokers Union να αποκτήσουν προνομιακές υπηρεσίες στον Τομέα της Υγείας.
Συγκεκριμένα, οι πελάτες του Δικτύου Συνεργατών της Brokers Union, που έχουν συνάψει Ασφαλιστήριο συμβόλαιο Κλάδου Ζωής και Υγείας με οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρία του χαρτοφυλακίου της Brokers Union, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία που έχει γνωστοποιηθεί στους Ασφαλιστικούς τους Πράκτορες, και να αποκτήσουν προνομιακές υπηρεσίες στα νοσηλευτικά Ιδρύματα του Ομίλου ΙΑΣΩ.
Η Διοικητική ομάδα της Brokers Union δήλωσε: «Όπως είχαμε αναφερθεί και πριν λίγους μήνες είμαστε Πάντα Δίπλα στους συνεργάτες μας, παρέχοντας υπηρεσίες και λύσεις, που δίνουν στους ενδιαφερόμενους ευελιξία επιλογών στη διαχείριση των παροχών και καλύψεων του Ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους στον Κλάδο Ζωής & Υγείας.
Εμείς στην Brokers Union συνεχίζουμε , με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες μας, να αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές που να βοηθούν την καθημερινότητά τους »
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, αναγνωρίζοντας τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης στον κλάδο της υγείας, διαθέτει έντονη ασφαλιστική συνείδηση ώστε να ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες υγείας των ασφαλισμένων πελατών.

Σχετικά με τον Όμιλο ΙΑΣΩ:

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, με τρεις υπερσύγχρονες μονάδες υγείας στην Αθήνα (ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ΙΑΣΩ Παίδων) και την μεγαλύτερη στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας (ΙΑΣΩ Θεσσαλίας). Διαθέτει κορυφαίους γιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης, εφαρμόζοντας πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών.