ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η BROKERS UNION, ιδρύθηκε το 2011 από ανθρώπους με μεγάλη ιστορική διαδρομή και εμπειρία στο χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. Πρόκειται για μία εκ των υψηλά κεφαλαιοποιημένων μεσιτικών εταιριών, με καταβληθέν κεφάλαιο της τάξεως του 1.000.000 ευρώ.
Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τις Ασφαλιστικές Διαμεσολαβήσεις, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους και τους τομείς ενδιαφέροντος. Διαθέτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων, τόσο για φυσικά πρόσωπα – ιδιώτες, όσο για επιχειρήσεις.
Σήμερα, η BROKERS UNION, είναι μία από τις μεγαλύτερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Συνεργαζόμαστε, με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες ελληνικές και πολυεθνικές, με περισσότερους από 750 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε περισσότερους από 78.000 ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Θα μας βρείτε στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 90 στη Γλυφάδα της Αθήνας, όπου σε εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, με εργαζόμενους που ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σε ένα περιβάλλον ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ