Εορταστικές ευχές BROKERS UNION & Μήνυμα Προέδρου Βελλιάδη Νικόλαου

Γλυφάδα,  22/12/2020

Αγαπητές & Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ένας ¨νέος κόσμος¨ γεννήθηκε στον πλανήτη το έτος 2020. Μια ξαφνική, αιφνίδια και βίαιη εξέλιξη ήρθε και ανέτρεψε την μέχρι τώρα κανονικότητα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η πανδημία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μάθαμε αναγκαστικά να ζούμε μαζί με αυτήν και να σχεδιάζουμε το μέλλον λαμβάνοντας υπόψη μας την νέα πραγματικότητα που εγκαταστάθηκε στην κοινωνία.

Η Brokers Union δεν θα μπορούσε να μείνει ούτε απαθής ούτε αδρανής μπροστά στην νέα πραγματικότητα. Πρώτα από όλα ανταποκρίθηκε και προσαρμόστηκε στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, εφαρμόζοντας αμεσότατα όλα τα μέτρα που απαιτήθηκαν, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες να συνεχίσουν να εργάζονται απρόσκοπτα και με ασφάλεια, είτε στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας, είτε με τηλεργασία.

Επίσης, ανταποκριθήκαμε άμεσα επανασχεδιάζοντας το σύνολο των επικοινωνιών μας, με σκοπό οι συνεργάτες της εταιρίας μας να ενημερώνονται και να πληροφορούνται με τους ίδιους ρυθμός, συνεχίζοντας απρόσκοπτα, την εξέλιξη της δουλειάς τους, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν αρκετές ενημερωτικές διαδικτυακές συγκεντρώσεις- παρουσιάσεις σχεδόν από όλες τις συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές εταιρίες προς τα δίκτυά μας.

Όμως, όπως προαναφέρθηκε ένας νέος κόσμος πλέον γεννήθηκε και η Brokers Union θέλει και πάλι να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν. Η αλλαγή δεν έρχεται πάντα τόσο ξαφνικά. Άλλες φορές κυοφορείται επί αρκετό καιρό, άλλες έρχεται απότομα όπως η πανδημία. Οι επιπτώσεις στον Ασφαλιστικό χώρο θα είναι ανατρεπτικές και όσοι δεν προσαρμοστούν δεν θα αντέξουν. Η δύναμη της ηγεσίας είναι πλέον πιο απαραίτητη από ποτέ, όπως και η οικονομική ανεξαρτησία. Η ισχύς βρίσκεται στην ένωση δυνάμεων, αυτό πλέον είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Οι απειλές είναι δεδομένες και έρχονται από παντού. Αλλάζει το πλαίσιο που λειτουργεί ο κόσμος. Η συζήτηση για τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη δεν μπορεί να παραμένει απλά στα λόγια αλλά θα πρέπει να γίνει ζωντανή πραγματικότητα που θα την κουβαλάει στην τσάντα του ο κάθε συνεργάτης. Κάποιος όμως θα πρέπει να τον καθοδηγήσει.

Η Brokers Union έχει κατανοήσει την νέα πραγματικότητα και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις των καιρών. Εστιάζει στην δύναμη των ανθρώπων και των ιδεών τους και ταυτόχρονα αξιοποιεί τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζοντας πολλαπλασιαστικά τις λειτουργίες της. Η προϊοντική μας φαρέτρα περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στις προηγμένες αγορές, καθώς μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη είτε αυτή αφορά προσωπικές ή επαγγελματικές περιπτώσεις, είτε μεγάλα έργα, τεχνικές ασφαλίσεις, αστικές ευθύνες και φυσικά όλο το πλαίσιο marine insurance όπου η εξειδίκευσή μας είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Μέσω αυτού του μηνύματος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της εταιρίας μας για την απρόσκοπτη στήριξή τους, κάνοντας πραγματικότητα το σύνθημα μας «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» και να τους διαβεβαιώσω για την αποφασιστικότητα της εταιρίας να συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειές τους και να επενδύει στην συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της, αλλά και το λαμπρό μέλλον που την περιμένει.

Επίσης στα πλαίσια των αλλαγών που συμβαίνουν, εμείς στην BROKERS UNION έχουμε την διάθεση επικοινωνίας με υγιείς δυνάμεις της διαμεσολάβησης με τις οποίες μπορούμε να μοιραστούμε κοινά οράματα και σχέδια για ένα καλύτερο και επωφελέστερο μέλλον.

Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Brokers Union, φιλοδοξεί να ηγηθεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ολόκληρης της Ασφαλιστικής αγοράς, τόσο σε αυτήν όσο και στις επόμενες γενιές, μαζί και σε συνεργασία με τους επαγγελματίες που έχουν τα ίδια οράματα και εμπνέονται από την πρόοδο, την εξέλιξη και το ευ αγωνίζεσθε, τα οποία αποτελούν τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, υγιές και ελπιδοφόρο το Νέο Έτος 2021.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Βελλιάδης