ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BLUE AIGAION INSURANCE BROKERS
BLUE AIGAION – ΠΟΞ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2019 – Κορυφαίας σημασίας συνεργασία υπογράφηκε μεταξύ της Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, η οποία καλύπτει το σύνολο των κινδύνων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα.

 Η εξάπλωση των εγκλημάτων με επίκεντρο τον κυβερνοχώρο αποτελεί μία σύγχρονη μάστιγα και έναν διαρκή πόλεμο ‘’μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού’’. Ιδιαίτερη διάσταση έχουν λάβει τα χτυπήματα στις βάσεις δεδομένων, η υποβάθμιση των συστημάτων και η κλοπή προσωπικών πληροφοριών, καρτών και λογαριασμών. Στόχος η απόσταση μέσω εκβιασμών, σοβαρότατων χρηματικών ποσών που αποτιμώνται σε κρυπτονομίσματα και κατατίθενται σε ειδικούς λογαριασμούς.
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αποτελούν έναν από τους ελκυστικότερους στόχους των κυβερνοεγκληματιών κάτι που κινητοποίησε την Ομοσπονδία προς την αναζήτηση της πληρέστερης δυνατής λύσης του προβλήματος. Η συνεργασία αυτή δίνει ουσιαστικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό έγκλημα και έχει ανάδοχο το κορυφαίο συνδικάτο Amlin των Lloyd’s. Την ανάπτυξη του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συντονίζει και διευθύνει ο κος Νίκος Κεχαγιάογλου.
 
Η Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες με απολύτως εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε επιχειρηματικό κίνδυνο, καθώς επίσης και κεφάλαια κάλυψης σε τέτοιο ύψος που αδυνατεί να προσφέρει η Ελληνική ασφαλιστική αγορά.
 
Η συνεργασία με την εταιρεία αποτελεί εγγύηση για καριέρα υψηλής ποιότητας για κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεφύγει από την πεπατημένη οδό των μετρίων αποτελεσμάτων.
 
(Στη φωτογραφία από αριστερά:
κ. Ζοϊτός Νίκος, Διευθυντής της ΠΟΞ,
κ. Βασιλικός Ευγένιος, Γενικός Γραμματέας ΠΟΞ,
κ. Κεχαγιάογλου Νίκος, Σύμβουλος Στρατηγικής & Ανάπτυξης της BROKERS UNION
κ. Καλαμπαλίκης Φώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της BROKERS UNION)