ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ BROKERS UNION – BLUE AIGAION

Γλυφάδα, 24 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ BROKERS UNION – BLUE AIGAION / ΠΕΜΠΤΗ 23.01.2020
 
Οι εταιρείες, BROKERS UNION & BLUE AIGAION πραγματοποίησαν στα κεντρικά γραφεία τους, επί της οδού Λ. Βουλιαγμένης 90, στην Γλυφάδα, τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το Διοικητικό προσωπικό και οι εσωτερικοί συνεργάτες που εγκαθίστανται στα γραφεία της εταιρείας.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, ευχαρίστησε προσωπικά το Διοικητικό προσωπικό για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, καθώς και τους συνεργάτες, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη των δύο εταιρειών.
Επίσης, ο κύριος Βελλιάδης τόνισε, ότι το 2020 η εταιρεία BROKERS UNION, θα αποτελεί μία Ευρωπαϊκή εταιρεία διαμεσολαβητών ασφαλίσεων. Η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (γνωστό ως BREXIT), θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά. Μόλις δοθούν οι απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις για εργασίες από την Εποπτική Αρχή, η εταιρεία, θα έχει την δυνατότητα να αναλάβει την εξυπηρέτηση αυτών των χαρτοφυλακίων με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δραστηριότητας και την διείσδυση της στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Τα Στελέχη και το Διοικητικό προσωπικό των δύο εταιρειών εύχονται στο Δίκτυο των συνεργατών της, μία Καλή Χρονιά, με υγεία και άριστα αποτελέσματα, τόσο προσωπικά, όσο και παραγωγικά.